Concret   Datorgatan 3, 561 33 Huskvarna  >

036 - 10 00 50  |  david [at] concret.se  |  mats [at] concret.se

Social Media

Webbsidor, webb-byrå Jönköping. Concret Reklam
Massage, kinesiologi
Investera i dig själv och din kropp – skapa en balans mellan kropp och själ. Hos Hela Du möts du av värme och lugn. När du lämnar ska det vara just lugnet som dominerar. Känslan av välmående, jämnvikt och balans.
– Text, bild, film och webb åt Hela Du. > Kika in på hemsidan här.
 
 
Yoga
Yoga senker stress og skaper bevegelighet i muskler og ledd. Og gjør vi det enkelt, kan aktiviteten tilpasses alle aldre og fysiske egenskaper. Yoga kan med fordel brukes for å forebygge sykefravær på arbeidsplassen, og er mulig å gjennomføre med svært enkle hjelpemidler.
– Grafisk profil och webb åt Lilla Ordbruket. > Kika in på hemsidan här.
 
 
 
Concreta webbsidor
En hemsida ska vara levande och kunna förändras och uppdateras på ett smidigt sätt. Text, filmer och bilder behöver ibland bytas. Adress- och kontaktuppgifter ändras m.m. Med ett webbaserat innehållshanteringssystem (ett publiceringsverktyg) så är det lätt att göra allt detta. Vi har valt att arbeta med två av världens mest använda och populära Open Source-publiceringsverktyg, Joomla och WordPress - publiceringsverktyg som är helt kostnadsfria. Du betalar enbart för vår tid att bygga upp hemsidan. Och behöver du texter och foto/film så fixar vi det också så klart.

Ett publiceringsverktyg (CMS: Content Management System) är ett system för att hantera din hemsida. En hemsida som är byggd i t ex Joomla eller WordPress har två olika ingångar. Dels den publika hemsidan men även en administrationsdel som bara du som administrerar hemsidan kan se. Vill du ändra något på hemsidan surfar du ut till hemsidan och skriver sedan bara /administrator bakom webbadressen, loggar in och där kan du enkelt justera texter, byta bilder eller göra egna aktuellt-inlägg t ex.

> Här hittar du kunder som vi byggt hemsidor åt.

 


 

Kontakta oss

Mail 
david [at] concret.se
mats [at] concret.se

Telefon
+46 36 10 00 50

Reklambyrå i Jönköping, Huskvarna, webbdesign, kundtidningar, foto, film

Concret Reklam AB

ADRESS

Datorgatan 3, 561 33 Huskvarna

> Karta