Concret   Datorgatan 3, 561 33 Huskvarna  >

036 - 10 00 50  |  david [at] concret.se  |  mats [at] concret.se

Uppdragsgivare: Campus i12, Sensus, Fotoskolan Jkpg, TUC Sweden


Jobbar du som kommunikatör eller informatör och känner att du vill stärkas i din yrkesroll? Då kan vi rekommendera kursen Diplomerad Informatör som vi ger tillsammans med Sensus. Totalt 10 utbildningsdagar under 20 veckor med verklighetspraktisk inriktning: 2 dagar om kommunikationsprocessen, 4 dagar i de grafiska programmen (Illustrator, Photoshop, InDesign), 1 dag kreativt skrivande, 1 dag visuell kommunikation, 1 dag webb och sociala medier. Sista kurstillfället är en redovisningsdag där kursdeltagarna lägger fram sina projektarbeten; en kommunikationsplan.  Små grupper och deltagare verksamma inom olika branscher ger härlig dynamik.


Några deltagarröster

”Tror jag pratar för alla som gick utbildningen att våra lärare David och Mats levererade genom hela utbildningstiden. Varje tillfälle var väl förberett, genomtänkt och användbart. För mig personligen var dessa tillfällen något att se fram emot. Eftersom vi alla i gruppen hade liknande yrkesroller fick jag, förutom kunskap och diplom, med mig massa ny erfarenhet att ta med mig in i min arbetsvardag. Jag har tack vare utbildningen stärkts i min yrkesroll som informatör och kan varmt rekommendera Diplomerad Informatör till andra.”
/ Sara Löfgren, Informatör Södra Cell

”När jag började på utbildningen Diplomerad Informatör hade jag jobbat med information/kommunikation i några år, vilket jag tror är en fördel. En lagom stor och mycket bra grupp har inbjudit till många diskussioner som varit givande. Kunniga och engagerade kursledare samt ett upplägg som rymde det mesta inom området har gett mig ny inspiration och nya infallsvinklar i mitt arbete. Jag har också fått bekräftelse på att jag är inne på rätt spår i mitt jobb, vilket gör att jag känner mig trygg i min yrkesroll. En utbildning att rekommendera!”
/ Kari Ahlqvist, Informatör, Vöfab, Växjö

Kontakta oss

Mail 
david [at] concret.se
mats [at] concret.se

Telefon
+46 36 10 00 50

Concret Reklam AB

ADRESS

Datorgatan 3, 561 33 Huskvarna

> Karta